slideshow 1

You are here

Bezoek Cleuren Cuvees - 12 januari 2024

De avond was al gevallen toen we elkaar troffen aan de ingang van de grot te Kanne. Ik had me geparkeerd aan de andere zijde van het kanaal zodat we eerst nog een mooie wandeling konden maken over de feeëriek verlichte brug voor aan te sluiten bij de talrijke opgekomen bezoekers.

We werden gegidst tot een zaal waar Sander ons ontving als een perfecte sommelier. De hele avond werden we verwend met de tongstrelende bubbels. De verschillende ciders worden gemaakt van fruit van onze Haspengouwse bodem. Elke fles had een specifiek boeket en werd ons opgediend met speciaal voor de aangekondigde wijn geselecteerde kazen die tevens uiterst rijkelijk werden opgediend. Hoewel de temperatuur in de grot natuurlijk geen zogenaamde kamertemperatuur was, was de sfeer toch gezellig dankzij de prachtige muurschilderingen en sfeervolle belichting en natuurlijk het aangename gezelschap. Hier kunnen de flessen POMM. In alle rust ‘sur latte’ rijpen.
Bedankt Jana en Sander voor de gulle ontvangst en de professionele uiteenzetting.
Verslag Luc Martens

 

Uit website van Cleuren-Cuvees:

De drijvende krachten achter Cleuren Cuvees zijn broer Sander en zus Jana. Had je ons jaren geleden gezegd dat we samen een bedrijf zouden runnen, hadden we wellicht eens goed gelachen. Inmiddels hebben we echter dé ideale zakenpartner in elkaar gevonden.
Waar Sander zich focust op onze productie, innovatie en het beheer van de boomgaard, zet Jana haar tanden in de uitdagingen rond sales en marketing. Zo kunnen we ieder onze expertise optimaal inzetten en vinden we tegelijk steeds een klankbord bij elkaar.
Jana is verantwoordelijk voor branding, een frisse website, stijlvolle packaging, mooie sociale media, heldere communicatiestrategieën, boeiende samenwerkingen, goede klantbeleving binnen het high-end segment. Om deze uitdagingen tot een goed einde te brengen, kan Jana terugvallen op haar studies en wordt ze ook vandaag voortdurend geïnspireerd door haar ervaringen als freelancer binnen het domein van communicatie en events.
Sander heeft zijn levensmotto kunnen waarmaken: ‘Iets anders doen dan alle anderen’. Bij zijn studie voor bio-ingenieur begon, experimenteerde hij al aan zijn eigen artisanaal bier. Dat hij niet de betreden paadjes zou gaan bewandelen bleek snel toen hij zijn inspiratie in Haspengouw ging zoeken en besloot zijn master af te ronden met een onderzoek naar de geschiktheid van Belgische appelcultivars voor het maken van kwaliteitscider. Zo werd de kiem van Cleuren Cuvees gelegd. Niet veel later volgde de aanplanting van een boomgaard en vandaag de dag beschikken we ook over een eigen productieatelier waar Sander zich ontfermt over de ontwikkeling en innovatie van ons groeiende productengamma.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer